{ "Description": "Controlebestand voor domeineigendom voor Microsoft 365 - plaats in de hoofdmap van de website", "Domain": "dktwente.nl", "Id": "a91e8c94-1191-45a6-b5c9-9873d98e92c8" }
top of page
Gemotiveerde klanten, veel groeimogelijkheden en fijne collega’s in een zelfstandige praktijk. Wat wil je als dierenarts nog meer…

 

Wij kunnen nog wel wat dingen bedenken die jou nog enthousiaster maken:

  • Een lidmaatschap op VetVisuals;

  • Een jaarlijks opleidingsbudget dat op moet;

  • Ruimte voor initiatieven en ideeën om de praktijk continu te verbeteren;

  • Veel ontwikkelmogelijkheden;

  • Wonen en werken in een prachtige omgeving waar natuur en de gezelligheid van de stad naadloos in elkaar overgaan.

 

Bij Dierenkliniek Twente is dit alles heel gewoon. Wij willen jou graag helpen te groeien in jouw vak. Of dat nu extra verdieping in de tandheelkunde is of misschien wel een deel praktijkmanagement. Jij moet diergeneeskunde namelijk echt en oprecht leuk vinden, en ook blijven vinden. Ieder steentje dat wij daaraan kunnen bijdragen, bieden we je graag aan.

 

Of je nu ervaren bent of een starter, als jij je aangesproken voelt, lees dan deze 3 punten om te zien of deze rol aansluit bij jouw visie.

 

  1. Samen met collega’s streven naar dierzorg van hoge kwaliteit dat past bij de verwachting van jouw klant.

Veel van de klanten die naar de praktijk komen, kiezen bewust voor Dierenkliniek Twente vanwege de hoge kwalitatieve zorg. In sommige gevallen, steken ze daar zelfs de landsgrens voor over. Onze focus ligt daarom op goede diagnostiek en het preventive care programma. Logisch dat de nodige apparatuur aanwezig is om dat mogelijk te maken.

    2. Professionele én persoonlijke groei, met ruimte voor specialisatie.

Veel van jouw aandacht gaat uit naar de patiënten en onze klanten. Omdat jij jezelf daarin misschien vergeet, denken wij aan jou. We bespreken regelmatig hoe het gaat en wat jij nodig hebt om je werk gelukkig en gezond uit te kunnen voeren. Misschien is dit eindelijk jouw kans om je te specialiseren. Of ben je nieuw in het vak en heb je juist behoefte aan een traject voor jonge dierenartsen. Want als jij je fijn voelt in je werk, dan draagt dat actief bij aan de ontwikkeling en groei van de praktijk.

    3. Een informele werksfeer met een toegewijd en gezellig team.

Met een ervaren en behulpzaam team aan je zijde, breng je iedere dag tot een goed einde. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Je deelt jouw kennis met plezier en luistert ook graag naar de ervaringen van anderen.

 

Geen huis? Geen probleem. Boven de praktijk hebben wij een woonruimte. Hier kan je tijdelijk verblijven tot je woonruimte gevonden hebt. Ook tijdens de laagfrequente dienstregeling is het mogelijk om op de praktijk te overnachten.

 

Interesse?

Ben jij de gedreven dierenarts die wij zoeken om een langdurige werkrelatie mee aan te gaan? Neem dan contact op met Jan Dolfing via jdolfing@dierenkliniek-twente.nl of bel naar 053-4306010. We nodigen je ook uit om vrijblijvend langs te komen voor een kop koffie of thee en zelf de sfeer van onze praktijk te ervaren!

bottom of page