{ "Description": "Controlebestand voor domeineigendom voor Microsoft 365 - plaats in de hoofdmap van de website", "Domain": "dktwente.nl", "Id": "a91e8c94-1191-45a6-b5c9-9873d98e92c8" }
top of page

Dierenartsen

JD20201107-5763 kopiëren.jpg

Jan Dolfing

Dierenarts/eigenaar/orthopedie/chirurgie

Jan is dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Twente. Hij zet zich sinds jaar en dag in voor het welzijn van uw huisdier. Jan zijn speciale interesse gaat uit naar de chirurgie en orthopedie.

Mijn werk is mijn leven. Al ruim 25 jaar leef ik voor onze praktijk. De uitdaging om een ziek dier beter te maken en kwaliteit van leven te geven staat bij mij voorop. Daarnaast vind ik het contact met de baasjes geweldig. Voor mij vormen onze klanten samen met ons geweldige team Dierenkliniek Twente.

Jan heeft een enorme passie voor natuurfotografie en is in zijn vrije tijd vaak al voor dag en dauw buiten te vinden. Zijn foto's worden in vele publicaties gebruikt.

JD20201107-5445 kopiëren.jpg

Marina Dolfing - Polling

Dierenarts/eigenaar/echografie/management

Marina is dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Twente. Marina doet veel achter de schermen en is samen met Jan het kloppende hart van Dierenkliniek Twente. Binnen de kliniek verricht zij alle echo’s. 

De echo maakt het mogelijk om zonder het dier te belasten een belangrijke bijdrage te leveren in de diagnostiek. Ik vind dat een geweldige uitdaging om te doen. Daarnaast zorg ik ervoor dat het team van Dierenkliniek Twente optimaal kan werken door achter de schermen de boel goed te laten verlopen. Dit geeft ons de kans voor elk dier te vechten.”

Buiten de zorg voor alle huisdieren in huize Dolfing heeft Marina samen met haar dochter een enorme passie voor paarden. Alle vrije tijd die zij heeft gaat hier in zitten. Ook thuis is de liefde voor dieren groot. Van paard, hond, kat, cavia tot egel, alles is welkom in huize Dolfing.

bottom of page