{ "Description": "Controlebestand voor domeineigendom voor Microsoft 365 - plaats in de hoofdmap van de website", "Domain": "dktwente.nl", "Id": "a91e8c94-1191-45a6-b5c9-9873d98e92c8" }
top of page

Dierenartsen

JD20201107-5763 kopiëren.jpg

Jan Dolfing

Dierenarts/eigenaar/orthopedie/chirurgie

Jan is dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Twente. Hij zet zich sinds jaar en dag in voor het welzijn van uw huisdier. Jan zijn speciale interesse gaat uit naar de chirurgie en orthopedie.

Mijn werk is mijn leven. Al ruim 25 jaar leef ik voor onze praktijk. De uitdaging om een ziek dier beter te maken en kwaliteit van leven te geven staat bij mij voorop. Daarnaast vind ik het contact met de baasjes geweldig. Voor mij vormen onze klanten samen met ons geweldige team Dierenkliniek Twente.

Jan heeft een enorme passie voor natuurfotografie en is in zijn vrije tijd vaak al voor dag en dauw buiten te vinden. Ook thuis is de liefde voor dieren groot. Van paard, hond, kat, cavia tot egel, alles is welkom in huize Dolfing.

JD20201107-5445 kopiëren.jpg

Marina Dolfing - Polling

Dierenarts/eigenaar/echografie/management

Marina is dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Twente. Marina doet veel achter de schermen en is samen met Jan het kloppende hart van Dierenkliniek Twente. Binnen de kliniek verricht zij alle echo’s. 

De echo maakt het mogelijk om zonder het dier te belasten een belangrijke bijdrage te leveren in de diagnostiek. Ik vind dat een geweldige uitdaging om te doen. Daarnaast zorg ik ervoor dat het team van Dierenkliniek Twente optimaal kan werken door achter de schermen de boel goed te laten verlopen. Dit geeft ons de kans voor elk dier te vechten.”

Buiten de zorg voor alle huisdieren in huize Dolfing heeft Marina samen met haar dochter een enorme passie voor paarden. Alle vrije tijd die zij heeft gaat hier in zitten.

JD20201107-3365 kopiëren.jpg

Bob Bolscher

Dierenarts/ oogheelkunde/interne geneeskunde/management

Bob kijkt graag in de ogen van uw huisdier. Hij heeft een speciale interesse in de oogheelkunde, interne geneeskunde, cytologisch onderzoek (cellen beoordelen onder de microscoop) en chirurgie.

Ik hou van mijn werk als dierenarts. Het contact en de band die je met een dier en eigenaar krijgt is bijzonder. Dit en het samen werken met collega’s om de onderste steen boven te krijgen om de diagnose te stellen, geeft mij ontzettend veel voldoening.

 

Bob woont samen met zijn vrouw Jessy en 3 katten en droomt ervan ooit een mooi boerderijtje te vinden om de veestapel verder te kunnen uitbreiden.

JD20201107-3709 kopiëren.jpg

Ilse Woudenberg

Dierenarts /tandheelkunde/kattengeneeskunde/communicatie

Wanneer uw huisdier een probleem heeft met zijn of haar gebit, is de kans groot dat u Ilse tegen komt. Haar speciale interesse gaat uit naar de tandheelkunde, interne geneeskunde, chirurgie en kattengeneeskunde. Ilse zorgt ook voor alle verhalen op Facebook.

Ik ben vanuit een enorme passie voor dieren dierenarts geworden. Door mijn werk wil ik graag het verschil maken. Samen met u als eigenaar wil ik zoeken naar de juiste zorg voor uw huisdier zodat hij of zij gezond blijft of weer wordt.”

Ilse woont samen met haar man Dennis, 3 kinderen en mega chihuahua Flox.

JD20201107-4487 kopiëren.jpg

Marrit tenVregelaar

Dierenarts/Echografie/Cardiologie

Marrit is dierenarts met een speciale interesse in de cardiologie en hoopt zich in de toekomst verder te bekwamen in de echografie.

 

Huisdieren spelen een belangrijke rol in het leven van hun eigenaar. Ik geniet van het dagelijkse contact met dieren en voel me vereerd dat ik een bijdrage kan leveren aan hun welzijn.”

 

Marrit woont samen met haar vriend Jeroen en kater Ted.

JD20210322-2945 kopiëren.jpg

Kyriaki Paschalidou

Dierenarts

Kyriaki komt zoals u misschien aan de naam al hoort uit Griekenland. Een super gemotiveerde dierenarts. Wij hebben zoveel vertrouwen in haar als dierenarts dat we haar de aankomende maanden gaan helpen zich de Nederlandse taal verder eigen te maken zodat ze zo snel mogelijk haar kennis kan inzetten binnen onze praktijk voor onze patiënten. 

 

 

 Als voormalig Europees kampioene Taekwondo weten we dat ze over voldoende doorzettingsvermogen beschikt om dit te kunnen bereiken.

bottom of page