{ "Description": "Controlebestand voor domeineigendom voor Microsoft 365 - plaats in de hoofdmap van de website", "Domain": "dktwente.nl", "Id": "a91e8c94-1191-45a6-b5c9-9873d98e92c8" }
top of page

Paraveterinairen / Gastvrouw

Monique

Monique de Heus

Paraveterinair/apotheekbeheer 

Monique is het gezicht van Dierenkliniek Twente aan de balie. Wanneer u een afspraak maakt is de kans groot dat u haar aan de telefoon krijgt. Daarnaast zorgt Monique ervoor dat onze apotheek op orde blijft. 

Werken met en voor dieren is voor mij van kinds af aan al vanzelfsprekend geweest. Als klein meisje kwam ik bij dierenarts van Zuylen met onze huisdieren. Op zijn vraag waar ik later ging werken, was het antwoord toen al: hier! Na 40 jaar werk ik hier nog steeds met evenveel plezier en zou niet eens anders kunnen en willen.” 

Monique is naast haar werk als paraveterinair eigenaar van Kattenservice de Pitstop. Zij biedt zorg aan huis voor katten van mensen die met vakantie gaan of een dagje weg zijn. Samen met haar man Gerrit heeft zij een grote passie voor Bouviers. Op de foto staan haar 4 huisgenoten Kleine jongen, Ukkel, Yarise en Juul. Katje Freddie is tijdens de fotoshoot thuis gebleven.

JD20201107-2177 kopiëren.jpg

Marieke Rothengatter

Balieassistente/spreekkamerassistente/diabetes consulente

De interesse van Marieke binnen de diergeneeskunde is heel breed. Zij is dan ook op veel plekken in de praktijk te vinden. U kunt haar treffen aan de balie, op het assistentenspreekuur, als diabetes consulente en wanneer u een pup heeft, begeleid zij jullie op het puppyconsult.

“Ik ben al ruim 33 jaar werkzaam in de praktijk en vind vooral het contact met de dieren en eigenaren en de afwisseling van het vak erg leuk. En natuurlijk niet te vergeten het werken met dit leuke en gezellige team.”

Marieke woont samen met haar man Ronald. Marieke heeft een grote passie voor Border Terriërs. Ze staat op de foto met 2 van hen, de jongste Freya en de oudste Pien, de overgrootmoeder van Freya.

Eén laag maken kopiëren.jpg

Linda Kronenberg

Tandheelkunde/balieassistente/spreekkamerassistente/diabetes consulente/laboratorium

Linda assisteert veel bij de gebitsbehandelingen, maar is als ervaren assistente ook werkzaam aan de balie en in de spreekkamer. Als diabetes consulente helpt zij met het instellen, controleren en reguleren van honden en katten met suikerziekte.

“Wat ik het leukst vindt aan het beroep van dierenartsassistente is de veelzijdigheid, geen dag is hetzelfde. Ik ben gek op katten en hou van een uitdaging, waardoor mijn interesse vooral naar de kattengeneeskunde en de internistische patiënten uit gaat.”

Linda woont samen met haar man Niels, dochter Fayenne en 2 katten. Ze staat op de foto met Kruimel, een katje dat zij op 5 maanden leeftijd uit het asiel gehaald heeft en die inmiddels al 15 jaar oud is.

JD20201121-1493 kopiëren.jpg

Dianne Haan

Operatieassistente/anesthesie/balieassistente/spreekkamerassistente

Dianne is vooral werkzaam in de operatiekamer, waar zij samen met de dierenarts ervoor zorgt dat uw dier zo comfortabel en veilig mogelijk door de operatie komt.

 

“Ik ben van jongs af aan al gek op dieren. De keuze om dierenartsassistente te worden was dan ook niet moeilijk. De afwisseling in de werkzaamheden vind ik erg leuk en uitdagend, waarbij mijn grootste passie in de operatiekamer en de anesthesie ligt.”

 

Dianne woont samen met Mike en hond Boris. En ze regelmatig op Bonnie, de hond van haar ouders.

JD20201107-3869 kopiëren.jpg

Amanda Stock

Balieassistente/spreekkamerassistente/operatieassistente

Amanda is vooral te vinden aan de balie en in de spreekkamer. Daarnaast is Amanda handig met computers en zorgt zij voor ons “Smart flow” systeem. Dit is een groot scherm in onze centrale ruimte waar al onze opname en operatie patiënten in staan. Zo kunnen wij goed in de gaten houden wat het dier aan verzorging, aandacht en medicatie nodig heeft.

“Ik hou ervan dat geen dag hetzelfde is en je elke dag weer wat bijzonders mee maakt. Ik haal veel energie uit mijn werk en wordt vrolijk van dieren. Het geeft een enorme voldoening dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan het weer beter maken van een dier.”

Amanda staat op de foto met de hond Lotte van haar moeder.

JD20201107-2585 kopiëren.jpg

Jolanda Philippus

Balieassistente/operatieassistente/voedingsconsulente/stagebegeleiding

Jolanda is vooral te vinden aan de balie en achter in de operatiekamer. Als voedingsconsulente begeleidt zij honden en katten met overgewicht om weer een gezond gewicht te bereiken. Daarnaast traint zij onze stagiaires het vak te leren.

“Ik vind het geweldig om met dieren te werken. Vooral voor de opname dieren maak ik altijd tijd vrij voor extra knuffels en TLC (= tender, love and care). Het geeft mij enorm veel voldoening als ze weer gezond naar huis gaan.”

Jolanda woont samen met haar man Raymond en gaat in haar vrije tijd het liefst lopen met haar 2 Bayerische Gebirgsschweisshunden Dieka en Swagger. 

JD20201121-2545-2 kopiëren.jpg

Romy Nijenhuis

Balieassistente/spreekkamerassistente/operatieassistente

Ooit begonnen als stagiaire in onze kliniek, maakte Romy zoveel indruk dat zij vanaf 1 januari 2021 ons team is komen versterken. Zij zal vooral als balie-, spreekkamer- en operatieassistente werkzaam zijn.

“Elke dag is weer anders, je weet nooit wat je te wachten staat. Dit in combinatie met de zorg, liefde en passie voor dieren, maakt voor mij het werk uitdagend en dankbaar.”

Romy woont samen met prachtige herder Aiko.

JD20201107-5061 kopiëren.jpg

Lenneke Rijkens

Gastvrouw/interieurverzorgster/praktijkhygiëne

Lenneke zorgt ervoor dat de kliniek goed schoon blijft. Als gastvrouw zorgt zij op drukke momenten met een kop thee of een soepje dat het team overeind blijft. Als klant kunt ook u rekenen op koffie of thee als de onderzoeken van uw dier wat meer tijd innemen. Dieren in de opname krijgen altijd wat extra aandacht als Lenneke aanwezig is.

“Ik doe mijn werk al 21 jaar met passie en plezier voor zowel mens als dier.”

Lenneke woont samen met haar man Koos en Teckels Sientje en Dirk.

bottom of page