{ "Description": "Controlebestand voor domeineigendom voor Microsoft 365 - plaats in de hoofdmap van de website", "Domain": "dktwente.nl", "Id": "a91e8c94-1191-45a6-b5c9-9873d98e92c8" } { "Description": "Controlebestand voor domeineigendom voor Microsoft 365 - plaats in de hoofdmap van de website", "Domain": "dktwente.nl", "Id": "a91e8c94-1191-45a6-b5c9-9873d98e92c8" }
top of page
Home
logo nieuw.png

Specialist in hond en kat

Onze expertises

icon chirurg.png

Chirurgie

Wij hebben heel veel ervaring met chirurgie. Bijna alle buikoperaties, tumoroperaties en  veel orthopedische operaties worden door ons gedaan in onze dubbele OK. Voor de anaesthesie en patiëntbewaking gebruiken we moderne ziekenhuisapparatuur

icon tandheelkunde klein.png

Tandheelkunde

De tandheelkunde staat bij ons op een hoog niveau. Extracties, dentale röntgenfoto's, wortelkanaalbehandelingen reinigen en polijsten van het gebit is allemaal mogelijk.

icon oogheelkunde.png

Oogheelkunde

Uitgebreide oogheelkunde zowel qua diagnostiek als operatief behoort tot onze mogelijkheden.

iconlab.png

Laboratorium

We beschikken over een uitgebreid laboratorium binnen onze praktijk voor bloed-, urine- en microscopisch onderzoek. De meeste onderzoeken kunnen we binnen 30 minuten uitvoeren.

icon orthopedie.png

Orthopedie

Wij hebben veel ervaring met diverse orthopedische operaties, waarbij met name knie operaties veelvuldig worden gedaan (kruisbandletsel zowel teugel als TTA rapid, patellaluxatie)

SERVICES
iconlab.png

Titeren

Onze praktijk biedt de mogelijkheid om in het kader van preventieve gezondheidszorg uw hond of kat te titeren. Hierbij bepalen we of er nog voldoende bescherming tegen een ziekte aanwezig is of dat we opnieuw moeten enten.

iconprevzorg.png

Preventieve zorg

Preventieve zorg voor uw huisdier vinden we heel belangrijk. Hier hebben we ons "Gouden Baasje" programma voor ontwikkeld. Een uitgebreid zorgpakket wat elke baas voor zijn hond of kat zou willen hebben.

iconechorx.png

Echo

We hebben een moderne echo waarmee we met name veel buikecho's maken. Tijdens de echo willen we graag dat de eigenaar erbij blijft om zijn huisdier gerust te stellen.

iconechorx.png

Röntgen

Een van de meest uitgevoerde aanvullende onderzoeken is het röntgenonderzoek. Wij gebruiken hiervoor een digitaal röntgenapparaat . Daardoor zijn de foto's direct na het maken te beoordelen. Ook maken wij officiële HD en ED foto's voor de Raad van Beheer.

iconfysio.png

Voeding

Onze praktijk beschikt over een groot assortiment top voeders. Als ondersteuning bij medische problemen of als uitstekende onderhoudsvoeding.  

Gecombineerd met de kennis van onze voedingsdeskundigen is dit een waardevolle aanvulling van de praktijk.

OUR WORK

OP HET WERK

EEN KIJKJE IN ONZE DIERGENEESKUNDIGE KEUKEN

Contactformulier

Dierenkliniek Twente

Haaksbergerstraat 399a

7545 GL Enschede

053-4306010

info@dierenkliniek-twente.nl

www.dktwente.nl

OPENINGSTIJDEN:

Maandag - Vrijdag: 8.30 - 17.30

Uitsluitend op afspraak​

Balieverkoop hele dag vrije inloop​

Dank voor uw vraag !

CONTACT
bottom of page